tiistai 14. tammikuuta 2020

Nyt on aika valita jokaiselle Helsingin kaupungin palveluksessa työskentelevälle JHL:n jäsenelle pää- ja varapääluottamusmiehet.

JHL:n Helsingin yhteisjärjestön yhdistysten jäsenille

Nyt on aika valita jokaiselle Helsingin kaupungin palveluksessa työskentelevälle JHL:n jäsenelle pää- ja varapääluottamusmiehet.

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa, kuka sinun edunvalvontaasi hoitaa!


Yhdistysten esitysten pohjalta Helsingin yhteisjärjestöön on valittu keskusvaalitoimikunta. Toimialoille ja liikelaitoksiin on valittu yhdistyksen tai yhdistysten vaalitoimikunnat, jotka toteuttavat tarvittaessa pää- ja varapääluottamusmiesvaalit.

Aikataulu:

5.2.2020 mennessä tulee kaikissa Helsingin yhteisjärjestö JHL ry:n yhdistyksissä järjestää jäsenkokous, jossa asialistalla on ehdokasasettelu ja ehdokkaitten vahvistaminen.

- JÄSEN -
Seuraa oman yhdistyksen tiedotusta kokouksen ajankohdasta ja osallistu kokoukseen, ole mukana päättämässä siitä ketä esitetään pää- ja varapääluottamusmies tehtäviin

6.2.2020 Keskusvaalitoimikunta kokouksessaan vahvistaa ehdokkaat vaaleihin.

Keskusvaalitoimikunta ilmoittaa toimialojen tai liikelaitoksien vaalitoimikunnalle vaalien järjestämisestä ja ehdokkaista. Vaalitoimikunta järjestää uurnavaalit, joista tiedotetaan niiden yhdistysten työssä käyville jäsenille, joita valittava tulee edustamaan.

24.2- 5.3.2020 järjestetään mahdolliset vaalit

- JÄSEN -
Seuraa oman yhdistyksen ja yhteisjärjestön tiedotusta, joissa kerrotaan ehdokkaat sekä vaaliuurnan aikataulu ja käy äänestämässä.

6.3.2020 kello 12.00 mennessä vaalitoimikunta ilmoittaa vaalin tuloksen keskusvaalitoimikunnalle, joka kokouksessaan vahvistaa vaalin tuloksen.

26.3.2020 ylimääräinen Helsingin yhteisjärjestö JHL ry:n edustajisto vahvistaa valinnat.

1.4.2020 – 31.12.2023 uusi pääluottamusmieskausi.

Helsingin yhteisjärjestö JHL ry:n keskusvaalitoimikunta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti